Διεκπεραιώσεις

Η σχολή μας με εξειδικευμένους συνεργάτες είναι σε θέση να αναλάβει κάθε είδους διεκπεραιώσεις που αφορούν σε ναυτιλιακά θέματα.

Ολοκληρώνουμε με επιτυχία:

 • Έκδοση πιστοποιητικών ασφάλισης
 • Άδειες σκαφών αλιείας (έκδοση αλλά και ανανέωση)
 • Έκδοση πιστοποιητικών και βεβαιώσεων
 • Θεώρηση πιστοποιητικών και βεβαιώσεων
 • Ανανεώσεις αδειών σκάφους
 • Πληρωμή προστίμων

Αλλά και για ό,τι άλλο μπορεί να χρειάζεσαι επικοινώνησε μαζί μας για να σε κατευθύνουμε ή να αναλάβουμε εξ ολοκλήρου κάθε γραφειοκρατική σου διαδικασία.

 

Μαθήματα ανοιχτής Θαλάσσης Ταχυπλοΐας

Η σχολή μας παρέχει μαθήματα ανοιχτής θαλάσσης ταχυπλοΐας  στα νησιά του Αργοσαρωνικού για εσένα που αγαπάς τη θάλασσα και θα ήθελες να περάσεις μια μέρα διασκέδασης, πώς αλλιώς... μαθαίνοντας!

Η εκπαίδευση διαρκεί όλη μέρα από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα και το πρόγραμμα θα το σχεδιάσουμε μαζί ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.

Συνήθως η εκπαίδευση γίνεται με το δικό μας 7,5 μέτρων σκάφος αλλά αναλαμβάνουμε εκπαιδεύσεις και με το δικό σου σκάφος.

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης θα έχεις τη δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με την αγκυροβολία, ναυτιλία, πλεύση, χρήση VHF & GPS και ό,τι άλλο απαιτείται για μια επιτυχημένη επαφή με τις παραθαλάσσιες ομορφιές της χώρας μας και όχι μόνο.

Καθώς η εκπαίδευση είναι εξατομικευμένη απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε προχωρημένους στο χώρο της ταχυπλοΐας.

Επικοινώνησε μαζί μας να σε ενημερώσουμε για το κόστος και τις ημερομηνίες της εκπαίδευσης.

 

Ανανέωση - Αντικατάσταση Διπλώματος

Παρακάτω θα βρείς όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και τα δικαιολογητικά που χρειάζεσαι προκειμένου να προχωρήσεις στην Ανανέωση εντύπου άδειας χειριστή ταχυπλόου σκάφους λόγω συμπλήρωσης ηλικίας και στην Αντικατάσταση εντύπου άδειας χειριστή ταχυπλόου σκάφους.

Όλα τα διπλώματα που έχουν εκδοθεί πριν τον Οκτώβριο του 2015 πρέπει υποχρεωτικά να ανανεωθούν καθώς η ισχύς τους θα λήξει το προσεχές διάστημα.

Αναλαμβάνουμε για εσένα, αφού μας προσκομίσεις τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ολοκληρωθεί το αίτημά σου.

Ανανέωση Εντύπου Άδειας Χειριστή Ταχυπλόου Σκάφους

Απαιτούμενα Δικαιολογητικά:

 1. Αίτηση - εξουσιοδότηση με γνήσιο υπογραφής του αιτούντος. Κατεβάστε την αίτηση εδώ.
 2. Πρωτότυπη άδεια χειριστή ταχυπλόου σκάφους.
 3. Παράβολο Δημοσίου των πενήντα (50) ευρώ υπέρ Ε.Κ.Ο.Ε.Μ.Ν.
 4. Ηλεκτρονικό παράβολο των δεκαπέντε (15) ευρώ. Το ηλεκτρονικό παράβολο μπορείτε να το προμηθευτείτε εδώ επιλέγοντας Φορέας Δημοσίου: Ναυτιλίας και Αιγαίου / Λοιπές Υπηρεσίες, Κατηγορία Παραβόλου: Θαλάσσια Αναψυχή και Τύπος Παραβόλου: Άδεια Χειριστή τ/χ σκάφους (έκδοση νέας, αντίγραφο, ανανέωση).
 5. Δύο (02) πρόσφατες έγχρωμες φωτογραφίες και ψηφιακό αρχείο (λόγος ύψους προς πλάτος: 2,2 cm και ανάλυση τουλάχιστον 450Χ522 pixels).
 6. Φωτοαντίγραφο Α.Δ.Τ. ή άλλου νόμιμου αποδεικτικού στοιχείου.
 7. Πρωτότυπα ή επικυρωμένα φωτοαντίγραφα πιστοποιητικών ιατρών (ειδικότητας παθολόγου ή γενικής ιατρικής και οφθαλμίατρου, σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις για την ιατρική εξέταση των υποψηφίων οδηγών αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και μοτοποδηλάτων) ή φωτοαντίγραφο της άδειας ικανότητας οδηγού αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας ή μοτοποδηλάτου, σε ισχύ.

 

Αντικατάσταση Εντύπου Άδειας Χειριστή Ταχυπλόου Σκάφους

Απαιτούμενα Δικαιολογητικά:

 1. Αίτηση - εξουσιοδότηση με γνήσιο υπογραφής του αιτούντος. Κατεβάστε την αίτηση εδώ.
 2. Πρωτότυπη άδεια χειριστή ταχυπλόου σκάφους.
 3. Παράβολο Δημοσίου των εικοσιπέντε (25) ευρώ υπέρ Ε.Κ.Ο.Ε.Μ.Ν.
 4. Ηλεκτρονικό παράβολο των δέκα (10) ευρώ. Το ηλεκτρονικό παράβολο μπορείτε να το προμηθευτείτε εδώ επιλέγοντας Φορέας Δημοσίου: Ναυτιλίας και Αιγαίου / Λοιπές Υπηρεσίες, Κατηγορία Παραβόλου: Θαλάσσια Αναψυχή και Τύπος Παραβόλου: Άδεια Χειριστή τ/χ σκάφους (αντικατάσταση παλαιάς).
 5. Δύο (02) πρόσφατες έγχρωμες φωτογραφίες και ψηφιακό αρχείο (λόγος ύψους προς πλάτος: 2,2 cm και ανάλυση τουλάχιστον 450Χ522 pixels).
Δίπλωμα ταχυπλόου

Παρακάτω μπορείτε να δεις όλες τις πληροφορίες και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που χρειάζονται προκειμένου να αποκτήσεις άδεια  χειριστή ταχυπλόου σκάφους.

Διαδικασία εγγραφής στη σχολή και αίτησης έκδοσης άδειας χειριστή.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:

 1. Αίτηση εγγραφής με απλή υπογραφή. Κατεβάστε την αίτηση εδώ.
 2. Υπεύθυνη Δήλωση εδω - Εξουσιοδότηση με γνήσιο υπογραφής του αιτούντος εδω.
 3. Φωτοαντίγραφο Α.Δ.Τ.
 4. Φωτοαντίγραφο της άδειας ικανότητας οδηγού αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας ή μοτοποδηλάτου, σε ισχύ.
 5. Τρεις (03) πρόσφατες έγχρωμες φωτογραφίες διαβατηρίου και ψηφιακό αρχείο (λόγος ύψους προς πλάτος: 2,2 cm και ανάλυση τουλάχιστον 450Χ522 pixels).
 6. παραβολό από το e-paravolo με κωδικο 4830.  ΕΚΔΟΣΗ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ   ΕΔΩ.

Μαζί μας η επιτυχία σου είναι δεδομένη.

Μόλις μας προσκομίσεις τα απαραίτητα δικαιολογητικά, μεριμνούμε εμείς για την κατάθεσή τους και σε ενημερώνουμε εμείς για τις ημερομηνίες θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων, καθώς και για την ημερομηνία των εξετάσεων.

Η εξεταστέα ύλη θα σου αποσταλεί ηλεκτρονικά με την εγγραφή σου και θα σου δοθεί σε έντυπη μορφή στο πρώτο θεωρητικό μάθημα.