Μαθήματα για δίπλωμα ταχυπλόου
  • Μαθήματα για δίπλωμα ταχυπλόου

Για την απόκτηση διπλώματος ταχυπλόου υποχρεούσαι σε έξι (6) ώρες θεωρητικής και  έξι (6) ώρες πρακτικής εκπαίδευσης. 

Με χαρά και χωρίς επιπλέον επιβάρυνση θα είμαστε δίπλα σου για όσο παραπάνω χρειαστεί προκειμένου να ανταπεξέλθεις με επιτυχία στις εξετάσεις σου.

Θεωρητική εκπαίδευση

Τα θεωρητικά μαθήματα πραγματοποιούνται στο εκπαιδευτικό μας κέντρο στη Γλυφάδα (Εμπορικό Κέντρο Colosseum, Ποσειδώνος 81 & Δούσμανη 3).

Διδάσκεσαι από προσκεκλημένους εξειδικευμένους & πολύπειρους στο χώρο της ναυσιπλοΐας εκπαιδευτές σε ολιγομελή τμήματα (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων οχτώ άτομα).

Στα θεωρητικά μαθήματα προετοιμάζεσαι τόσο για τις εξετάσεις σας όσο και για τη μετέπειτα πορεία σου στη θάλασσα.

Όλο το εκπαιδευτικό υλικό δίνεται τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή στους μαθητές μας.

Παράλληλα σου δίνουμε τη δυνατότητα να εξασκηθείς για το θεωρητικό κομμάτι της εξέτασης μέσα από το ερωτηματολόγιό μας που καλύπτει όλη την εξεταστέα ύλη.

Πρακτική εκπαίδευση

Τα πρακτικά μαθήματα πραγματοποιούνται στην 4η Μαρίνα Γλυφάδας, στον ίδιο χώρο που πραγματοποιούνται και οι εξετάσεις.

Διδάσκεσαι από τον έμπειρο εκπαιδευτή και ιδρυτή της σχολής Δημήτρη Χριστόπουλο.

Τα πρακτικά μαθήματα υποχρεωτικά πραγματοποιούνται τρεις διαφορετικές ημέρες τόσο μέσα στη μαρίνα όσο και έξω από αυτή ώστε να είσαι όσο πιο προετοιμασμένος γίνεται τόσο για τις εξετάσεις σου όσο και για τις πρώτες σου βόλτες εκτός λιμανιού αργότερα.

Εκτός από την είσοδο και έξοδο από το λιμάνι, εκπαιδεύεσαι σε πρυμνοδέτηση, πλαγιοδέτηση, πλωριοδέτηση, παρεμβολή, ναυτικούς κόμπους και βέβαια αποφυγή συγκρούσεων και εμποδίων.